Landerijen.net

Een buurt met karakter

Nieuws/oproepen

 

9 september 2009:

Aangezien de indeling wel heel erg uitgebreid begon te worden heb ik de site wat compacter gemaakt. Zo is er vanaf heden een onderdeel “Oude Meuk”; oftewel “archief”. Hier kun je onder andere de foto’s opzoeken van eerdere buurtbarbecues. Ook het onderdelen “MFA”, “Oude bouwfoto’s” en “Wist je dat” zijn verplaatst naar ditzelfde archief.

 

8 september 2009:

De foto’s van de buurtbarbecue 2009 zijn geplaatst! Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar ze zijn er dan toch. Veel plezier! Vera is bereid gevonden de organisatie op zich te nemen van de buurtbarbecue 2010! Aangezien zij dit waarschijnlijk niet alleen kan, worden vrijwilligers gezocht!

 

12 augustus 2009:

Zijn er misschien meer mensen die vaak storing hebben op het systeem van UPC? On Demand werkt vaak niet, internet ligt eruit en er kan niet gebeld worden? Laten wij onze klachten bundelen om zo een vuist te maken tegen onze provider. Mail naar het bekende adres en wij gaan actie ondernemen (zijn er eigenlijk al mee begonnen, maar eendracht maakt macht nietwaar?).

 

10 juli 2009:

Vandaag is alweer de tweede snelheidscontrole gehouden op de Frederik Hendriklaan. Volgens mij is niemand aangehouden…. Ze leren het vanzelf op deze manier….. Wanneer zou de volgende keer zijn? Morgen misschien?

 

9 juli 2009:

Onze klachten zijn gehoord! Vanmiddag is er een snelheidscontrole gehouden door een tweetal

politieagentes. Door te laseren (verscholen achter de aanhangwagen van Wits Schilders) op de

Frederik Hendriklaan hebben ze veel, voornamelijk bewoners van Skoatterwâld, kunnen controleren

op snelheid. De dames zijn bezig geweest van ongeveer 16.00 uur tot 17.15 uur.

Er zijn verscheidene bekeurd! Hoop dat het helpt! Dertig, en niet harder!

Klik op de foto (© Eric) voor een groter beeld. Het laden kan even duren i.v.m. de grootte.

 

5 juli 2009:

Het lijkt hier wel de Frederik Highway! Sinds de wegwerkzaamheden aan de Oranje Nassaulaan is het erg druk geworden. Kunnen wij alvast een beetje wennen aan het verkeer dat straks naar de MFA wil. De eerste ongelukken zijn al gebeurd, bewoners nemen het recht in eigen hand door de afvalbakken op de rijbaan te plaatsen. Hopelijk houden de andere bewoners van Skoatterwâld rekening met ons en houden ze de snelheid een beetje in de gaten. “Wat ge niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet!” Ik hoop dat ze voor de bouwvak nog klaar zijn met de werkzaamheden. Kunnen we dan de kinderen weer redelijk rustig laten spelen!

 

Klik hier om de foto groter weer te geven!
Duurt even ivm grootte!